Valkosuklaamustikkakakku = New York mustikkajuustokakku
Pohja:
300g digestive
150g voita
Päälle:
600g tuorejuusto (Tiina käytti Philadelphiaa)
250g "curd cheese" (Tiina käytti rahkaa)
90g sokeria
50g maissitärkkeystä
2 tl vanilijasokeria
3 luomumunaa
100 ml vispikermaa
200 g valkosuklaata
75 g mustikoita
Uuni 175C
Pohja:
Murskaa keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele
irtopohjavuokaan, 23cm ja paista noin 10 min uunin keskitasolla.
Päälle:
Vatkaa yhteen juusto ja rahka. Sekoita sokeri, maissitärkkelys, ja
vanilijasokeri ja sekoita juustoseokseen. Vatkaa mukaan munat , yksi kerrallaan. Kääntele mukaan vispikerma. Paloittele suklaa ja sulata vesihauteessa. Sekoita juustotäytteeseen.
Kaada täyte pohjan päälle ja ripottele päälle mustikat. Paista uunissa noin 40min. Peitä foliolla jos tummenee liikaa. Laita uuni pois päältä ja jätä kaakku uuniin jälkilämpöön vielä
30 min:ksi
Suklaakakku
Pavlova
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti