sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Pihajuhlakakkuja













Valkosuklaamustikkakakku = New York mustikkajuustokakku

Pohja:
300g digestive
150g voita

Päälle:
600g tuorejuusto (Tiina käytti Philadelphiaa)
250g "curd cheese" (Tiina käytti rahkaa)
90g sokeria
50g maissitärkkeystä
2 tl vanilijasokeria
3 luomumunaa
100 ml vispikermaa
200 g valkosuklaata
75 g mustikoita


Uuni 175C

Pohja:
Murskaa keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele
irtopohjavuokaan, 23cm ja paista noin 10 min uunin keskitasolla.

Päälle:
Vatkaa yhteen juusto ja rahka. Sekoita sokeri, maissitärkkelys, ja

vanilijasokeri ja sekoita juustoseokseen. Vatkaa mukaan munat , yksi kerrallaan. Kääntele mukaan vispikerma. Paloittele suklaa ja sulata vesihauteessa. Sekoita juustotäytteeseen.

Kaada täyte pohjan päälle ja ripottele päälle mustikat. Paista uunissa noin 40min. Peitä foliolla jos tummenee liikaa. Laita uuni pois päältä ja jätä kaakku uuniin jälkilämpöön vielä
30 min:ksi

Suklaakakku


Pavlova

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti